Vossenhof Living
 
     
 

Orthodontistenpraktijk Venray 2006.

Interieur en functionaliteit komen samen in de werkomgeving van Orthodontistenpraktijk Venray. Samen met Vossenhof Projecten is er een omgeving gecreëerd waar de patiënt centraal staat. Bij binnen komst is er een ruime wachtkamer waar kinderen zich makkelijk kunnen vermaken. Voor de volwassen is er een grote tafel om rustig aan te lezen. Daarnaast zijn er wachtkamerstoelen alsmede een bank om even uit te rusten.

De behandelruimte is stevig onderhanden genomen. Met behulp van grote vlakken op de vloer is er een duidelijk kader geschetst waar de werkruimte is voor de orthodontisten. De patiënt heeft prachtig uitzicht door de ramen waar op oosterse stijl raambekleding is geplaatst. Aan het plafond hangen grote licht bakken voor goede verlichting op de werkvloer.De orthodontisten hebben alles binnen handbereik, zo kunnen ze snel en effectief werken. Vossenhof Projecten heeft een duidelijke en begrijpelijk routing bepaald. Dit geeft de passent een vertrouwt gevoel.

De wacht kamer is voorzien van een E15 tafel met daarom rondt staand acht stoelen van B&B Italia. De overige banken en stoelen zijn van Fritz Hansen.

Vloer wachtkamer in Forbo Krommenie marmoleum, vloerbedekking Enia Project, inloopmat Coral van Bonar Floors , raambekleding Sunway Wood & Washi.